SVAMPET GULERODSKAGE MUFFINS UDEN BRUN FARIN

Disse lækre gulerods muffins er så lækre, skønne, saftige og lækkert krydret med god smag af kanel. Gulerødderne i de små muffins er med gøre dem dejligt smovsede og gør at de holder sig godt saftige i et par dage efter de er bagt, og meget nemme at bage. De behøver ikke nødvendigvis topping som glasur eller frosting. Mums! 😛

gulerodsmuffins

Antal personer:
4 personer / 9 stk

Forberedelsestid:

30 minutter

Ingredienser:
300 gram sukker
6 æg
3 dl solsikkeolie
300 gram hvedemel
1 tsk. vanilje sukker
1 tsk. kanel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
1 tsk. salt
600 / 6 revet gulerødder
evt. 100 gram rosiner
evt. 100 gram blandet nødder fx. peanuts, hasselnødder, mandler, valnødder.
evt. mørk chokolade

gulerodsmuffinsdej

Fremgangsmåde:
1. Sukker og olie røres godt sammen med elpisker eller piskeris.

2. Derefter kommer 1 æg i af gangen.

3. Kom alle tørre ingredienser sammen og rør sammen. 

4. Undtagen bagepulver og natron hak derefter mandler og nødder sammen kom det i sammen med rosiner og gulerødder.

5. Vend forsigtigt bagepulver g natron sammen og kom det derefter i små forme.

6. Sæt derefter muffinene i ovnen varmluft 175 grader i 45 minutter og lad dem køle helt af til den kold.

gulerodsmuffins
Mums! Velbekomme fra Kidi Univers

Kommentarer