GULLASH M. KRONDYR HJERTE I FLØDESOVS

Gullash er en super simpel simreret, den passer godt med alt om det er pasta, ris eller kartoffelmos som tilbehør. De fleste har måske smagt gullash med svinehjerte, i denne version er det skiftet ud med et krondyr hjerte, så lækkert og virkelig mørt Mums! 😛

Antal personer:
4 personer

Forberedelsestid:

1 time

Ingredienser:
1 krondyr hjerte på ca. 1 kg
4 gulerødder
4 mellem løg
5-6 fed hvidløg
½ liter fløde
5 kylling pølser / erstatning for cocktailpølser
3 laurbærblade
2 glas champignon
2 dåser hakkede tomater
1 grøntsagsbouillon
500 ml vand
½ dåseøl efter behov
ris som tilbehør
en del flydende margarine
friskkværnet salt
friskkværnet peber

Ingredienser til tilbehør:
2 poser ris / 400 gram ris
1 grøntsagsbouillon

Fremgangsmåde:
1. Start med at skære løg og hvidløg og svits i en tykbundet gryde med lidt margarine.

2. Skræl og skær gulerødder fint og tilsæt i gryden, mens der røres rundt.

3. Vask hjertet og skær det i mundrette bidder. Kødet røres godt sammen med salt og peber til det har fået farve.

4. Tilsæt nu kyllingepølse i bidder, laurbærblade, dåser med hakkede tomater, oregano og begge glas champignon, samt vand og grøntsagsbouillon.

5. Kog sovsen op og tilsæt hermed fløden i en mens der røres, smag eventuelt til med lidt øl.

6. Sovsen skal nu stå og småsimre i ca.1 time, pas på den ikke brænder på!

7. Begynd at tilberede eventuelt tilbehør ris, pasta eller kartoffelmos hvad man helst vil have til sin gullash. 😊 

Mums! Velbekomme fra Kidi Univers

Kommentarer