Skøn og lækker spicy suppe, meget nem og lave!
Antal personer:4 personer
Forberedelsestid:
30 min
Ingredienser til chili & fersken suppe:
2 løg
2 hvidløg
50 g smør
3 spsk. karry
1 dåse tomater
5 dl grøntsagsbouillon
2 dl vand
1/4 piskefløde
1 stor dåse ferskner
200 gram rejer
1 porre eller 2 små
2 fingernips chiliflager
Ingredienser til tilbehør:
Flutes
Fremgangsmåde:
Lad fedtstoffet blive varmt i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg, hvidløg og porre i ca. 5. min. ved jævn varme. Tilsæt suppe, grøntsagsbouillon, vand, salt og peber og bring suppen i kog under omrøring. Smag til. :-)
Bland imens ferskner, 1 dl lage fra ferskenerne, rejer, porre og 2 fingernips chiliflager suppen. Server den varme suppe i skål. Server sammen med et dejligt ristet flutes.
Kommentarer
Send en kommentar