MEDISTER I FAD MED GRØNTSAGER

 




Medister i fad med grøntsager er nem hverdagsmad, som kun tager 35 minutter at lave. Serveres straks lige fra oven, det er en skøn og nem hverdagsmad. Hele retten samlet i et ildfast fad. Wupti! Så der mad før I ved af det. Se hvordan du laver den allerbedste medister lige her. Opskriften er til fire personer, men du kan sagtens justere efter de enkelte ingredienser. Det betyder ikke så meget. Er I meget sultne kan der laves en dobbelt portion og tilsættes lidt flere grøntsager.

Antal personer:
4 personer

Forberedelsestid:

20 minutter

Ingredienser til medister i fad:
1 pakke medister / 500 gram medister
1 halvt spidskål
200 gram kartofler
1 håndfuld persille
1 løg
1 rød peberfrugt
3 store gulerødder
2,5 deciliter grøntsagsbouillon
lidt flyde margarine
friskkværnet salt
friskkværnet peber

Fremgangsmåde af medister i fad:
1. Kartoflerne skæres over på midten (du behøver ikke skrælle kartoflerne bare skyl godt), og gulerødder skrælles og skæres i skiver. Kog kartofler og gulerødder sammen i cirka 10 minutter i letsaltet vand. Hæld vandet fra og kom kartoflerne og gulerødderne i fadet. 

2. Pil løget, skær det i skiver og kom det i fadet. 

3. Pil peberfrugten og kom det i fadet

4. Hæld de 2,5 deciliter grøntsagsbouillon udover grøntsager, put frisk persille og friskværnet salt og peber på grøntsagerne.

5. Bland grøntsagerne godt med en ske. 

6. Put lidt flyde margarine ud over hele grønsagsblandingen. 

7. Læg medisterpølsen på toppen af grøntsagerne, og stik hul i medisterpølsen med en kniv.

8. Steg nu fadet med medisterpølse i oven i cirka 35 minutter ved 200 grader varmluft. 


Mums! Velbekomme fra Kidi Univers

 




Kommentarer