MINI FARSBRØD MED BACON & GRØNSAGSBUND




Jeg fandt på denne opskrift i går aftes. Små farsbrød viklet i bacon. På bund med porre, gulerødder, og knoldselleri. Maden er meget nem, og en god nem løsning til aftensmaden. Da man kun skal bruge et fad til hele retten også skal det bare hygge sig i oven. 


Antal personer:
4 personer


Forberedelsestid:
45 minutter

Ingredienser:
500 gram hakket grisefars
2 spsk. rasp
1 pakke bacon
1 løg
2 fed hvidløg
1 tsk. timian
1 æg
1 fingernips chiliflager
lidt salt & peber
12 sorte oliven
12 grønne oliven
din ynglings ost i tern
lidt friske krydderurter fra haven til topping af grønsagerne
lidt olie til topping af grønsagerne
lidt hvidløgskrydderi


Fremgangsmåde af grønsagerne:
Kartoflerne vaskes og skæres i skiver, blandes godt med olie, salt, peber, chiliflager, frisk krydderurter som rosamarin, og timian fra haven. Kartoflerne kommer derefter i et ildfast fad, eller en foliebakke sammen, med porre, gulerødder og knoldselleri, evt nogle blandet rodfrugter som. rødbeder, pastinak.. Til sidst top med lidt salt og peber.

Fremgangsmåde af mini farsbrød:
Bland grisefars, friskpresset hvidløg, løg i tern, æg, rasp, timian, chiliflager, ost, oliven, salt og peber.
Kør det godt sammen, indtil det hænger sammen som et stort farsbrød.
Derefter formes de som små aflange farsbrød, hvor jeg bruger en skive bacon til hver, jeg har skaret 2 stykker.

Farsbrødene lægges på toppen af grønsagerne.
Så er det i oven på 200 grader varmluft i 60 min. (alt efter størrelserne på grønsagerne.) 
Så det bare at servere. :-)

Mums! Velbekomme fra Kidi Univers

Kommentarer